Ko smo mi?

Kompanija VG eFISKAL, sa preko 25 godina iskustva, je lider u automatizaciji poslovnih procesa i razvoju i implementaciji najsavremenijih poslovnih hardverskih i softverskih rešenja. Preko 7000 klijenata nam je ukazalo poverenje koristeći naše proizvode i usluge, među kojima su i veliki ugostiteljski i trgovački objekti.

Našu snagu čini ambiciozan tim servisera inžinjera sa višegodišnjim iskustvom u fiskalnoj IT oblasti. Odlikuje nas višegodišnje iskustvo, profesionalan rad, brzina i kvalitet u rešavanju i otklanjanju najkomplikovanijijh problema.

Naša misija

Naša misija je garancija visoko kvalitetnih poslovno-informacionih sistema i hardverskih rešenja, kao i visoko kvalitetne stručne podrške, koja će ubrzati vaše poslovne procese. Nastojimo da omogućimo korisnicima da na najefikasniji način organizuju svoje poslovanje, te pomoću kompletne kontrole poslovanja povećaju dobit i smanje troškove.

U skladu sa zahtevima tržišta, nastojimo biti moderan, dinamičan i fleksibilan tim, koji je u svakom trenutku spreman odgovoriti na aktuelne zahteve i potrebe korisnika.

Naša vizija

Naša vizija je razvoj i primena modernih informacionih hardverskih i softverskih sistema i praćenje operativnosti naših korisnika, kao i pružanje najmodernijih i najefikasnijih rešenja u skladu sa najsavremenijim informacionim tehnologijama.

Zadovoljni korisnici naših usluga, te profesionalni i partnerski odnosi, naši su osnovni ciljevi.